Serverar: 4 portioner
En klar favorit...blir det potatis över är potatisen god att äta kall också!
Lättkokta vårprimörer
Nu börjar den härliga tid dåde späda grönsakerna kommer både i butik o...
Årets gröna kock
Markus Aujalay från Operakällaren i Stockholm har i hård konkurrens me...
Låter gott :-)
brukar göra ungefär samma med "gamla" potatisar, fast jag skivar dem i 1/2 cm tjocka skivor. Gott att lägga på färska kryddor också.
Det här låter mycket gott! en intressant variation för färsk potatis.
Detta var ju super gott. Ska bjuda på denna variant av potatis på min mans kusinträff i helgen, får se hur det blir mottaget då. Har för säkerhets skull laddat med mer potatis än vad som rekomenderas i receptet.
Detta är så gott och smidigt. Brukar variera med olika kryddor men timjan är nog favoriten. Tack för receptet. 5 stjärnor.
det va mums!
Toppbetyg. Supergott tillbehör till det grillade.