Helstekt fläskfilé

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme

Lätta att göra och jätte gott

Ingredienser

  • Fläskfilé
  • Grönmögel ost
  • Bacon
  • Sås
  • Creme fraiche
  • Turkisk yogert
  • grönmögelost
  • Instruktioner

    1. Ta bort hinnorna från köttet och skär en djup skåra längst med den. Fyll i mögelost i skåren Linda bacon runt filén Stek den i stekpannan och lägg i den i långpanna och ställ in i ugnen för att steka klart.
    2. såsen Blanda ingredienserna till såsen ställ kallt för att mogna.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    labbe52 30 april 2009

    grader????

    Relaterade Artiklar

    Fläskfilé
    Fläskfilé är kanske den mest populära köttbiten i Sverige. Det är en f...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben