Hemgjorda hamburgare med barbecuedressing

Serverar: 4 portioner

Saftiga hamburgare med lite rökig smak blir en solklar favorit.

Ingredienser

  • 600 g grovmalen nötfärs
  • 1 ½ tsk salt
  • 1 krm chipotle tabasco
  • 1 msk osötad senap
  • ½ dl kallt vatten
  • Barbecuedressing
  • 2 dl Arla Köket turkisk meze matyoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • ½ dl tomatketchup
  • 1 msk farinsocker
  • 1 tsk chilipeppar
  • 2 krm salt
  • Instruktioner

    Rör ihop ingredienserna till dressingen och ställ kallt. Blanda färsen med salt, tabasco, senap och vatten. Forma 4 tunna burgare. Grilla dem ca 3 minuter på varje sida. Servera med stora hamburgerbröd, sallad, lökringar, ost, tomat och barbecuedressing!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben