Het rostbiffswok med nudlar

Serverar: 4 portioner

En portion ger 500 kcal (2,1 MJ) och 14 g fett.

Ingredienser

  • 500 g färsk rostbiff, strimlad
  • 2 msk rapsolja
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 1 gul paprika, strimlad
  • 1 purjolök, strimlad
  • Sås
  • 1/2 dl buljong
  • 3 msk soja
  • 3 msk sherry
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 1 msk sirap
  • salt
  • 2 tsk sambal oelek
  • 250 g äggnudlar
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser till såsen. Fräs köttet i omgångar i wok eller stekpanna. Ta upp och håll köttet varmt. Fräs grönsakerna några min. Häll på såsen och låt allt bli varmt.
    2. Servera med kokta äggnudlar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben