Heta kycklingen

Tid: 1 timme

Gjorde denna rätt idag, het och god!

Ingredienser

  • 1 kg kycklingbröstfiléer
  • Santa marias Chicken&Steak krydda
  • 300 g champinjoner med spad
  • 400 g körsbärstomater på brk
  • 1 dl mango chutney
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 äpple skuret i tärningar
  • 3 färska gröna jalapenos
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    Skär varje filé i 3 bitar. Krydda med chicken& steak och stek till fin färg. Skala och skär äpplet i tärningar. Skiva jalapenon och ta bort kärnorna. Koka ihop körsbärstomater,crème fraiche, mango chutney, champinjonerna med spadet, äppeltärningarna och jalapenon. Lägg kycklingen i en ugnsform, täck med hopkoket lite snyggt och strö över osten. Sätt in i 200 grader varm ugn i 30-35 minuter. Serveras med kokt potatis, ät och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kokosmjölk
    Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket, att vara utan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben