Hjortron parfait

Serverar: 4-6 portioner

Så himelskt gott.

Ingredienser

  • 5 dl hjortron
  • 3 äggulor
  • 3/4 dl socker
  • 5 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Vispa grädden till hårt skum Blanda ihop och rör ner hjortronen. Häll smeten i en form, täck den med plast folie. Frys den minst 4 timmar.
    2. Tips: Lägg plast folien så den ligger helt på parfaiten, då blir de ingen hinna på den.
    3. Gör den även på andra bär tex, jorgubbar, hallon, blåbär, smultron, annanas, mango, passionfrukt.

    Liknande recept

    4.6
    4 h 30 min
    4
    16

    Kommentarer (1)

    inadew 13 september 2008

    3/4 socker....ar det dl eller liter ie 3-4 dl socker el 0.75liter.....7.5 dl??

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben