Serverar: 6 portioner
Den är så god !!!!
1. Putsa och skär köttet i bitar, ca 3*3 centimeter. Klyfta löken. 2. Bryn köttet i Milda Culinesse, salta och peppra. Låt löken fräsa med ett par minuter. 3. Lyft över kött och lök i en gryta. 4. Häll över vattnet, lägg i lagerblad och persiljeskälkar. Låt koka under lock ca 1½ timme. 5. Skär morötterna i slantar och låt koka med när 5 minuter av tiden återstår. 6. Skär zucchini och paprika i bitar, champinjonerna i kvartar. Tillsätt grönsakerna och låt grytan koka 3 minuter. 7. Häll i Milda Mini Mat och låt allt få ett hastigt uppkok. Servera grytan med kokt potatis och en grönsallad
Jordärtskockor
JordärtskockorJordärtskockor är underbara, näringsrika, ätliga jordsta...
Portabella
PortabellaPortabella kommer ursprungligen från Italien men har börjat...
Nu är det gryttider
Jag är egentligen en utpräglad sommarmänniska som njuter av värmen och...