Honungsglaserad getost på äppelbotten
Serverar:
4 portioner
Utsökt kombination! Bjud gärna lite vitt bröd till. Perfekt förrätt.
Ingredienser
1 stort äpple
300 g getost
Flytande honung
Rostad flagad mandel
Instruktioner
Skala äpplet och skär det i 4 centimeterstora skivor. Stansa ur kärnhuset och lägg skivorna på en plåt med bakpapper.
Fördela osten på äppelskivorna. Ställ in plåten mitt i ugnen i ca 5 minuter.
Värm honungen något. Lägg äppelskivorna och osten på tallrikar och ringla över honungen. Strö över mandel och servera med sallad och vitt bröd.
Tips! Du vet väl, att det finns färdig rostad mandel i påse.
Liknande recept
Honungsglaserade revbensspjäll
4
1 h 30 min
Getost i kvadrat
12
Ljummen sallad med portabella och getost
5
4
Mördekssnittar med salami och getost
25 min
4
Fyllda rosenbröd med getost och paprika
12
Pata Negra fylld med svensk getost, syltlök och Créma di Balsamico hallon – LCHF
15 min
4
Potatisknyten med getost
4
4-6
2
Kantarellfräs med getost
4.7
4
"Knyten" med getost och örtkryddor
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!