Honungsglaserad getost på äppelbotten

Serverar: 4 portioner

Utsökt kombination! Bjud gärna lite vitt bröd till. Perfekt förrätt.

Ingredienser

  • 1 stort äpple
  • 300 g getost
  • Flytande honung
  • Rostad flagad mandel
  • Instruktioner

    1. Skala äpplet och skär det i 4 centimeterstora skivor. Stansa ur kärnhuset och lägg skivorna på en plåt med bakpapper.
    2. Fördela osten på äppelskivorna. Ställ in plåten mitt i ugnen i ca 5 minuter.
    3. Värm honungen något. Lägg äppelskivorna och osten på tallrikar och ringla över honungen. Strö över mandel och servera med sallad och vitt bröd.
    4. Tips! Du vet väl, att det finns färdig rostad mandel i påse.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben