Kantarellfräs med getost

Serverar: 4 portioner

Gott!

Ingredienser

  • 8 medelstora potatisar
  • 3 dl kantareller, ca
  • 1 färsk gul lök
  • Rapsolja till stekning
  • 150 g getost
  • 40 g ruccola
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk honung
  • 400 g fläskfilé, skuren lövtunt
  • Instruktioner

    1. Skala och skär potatisen i tärningar (ca 1×1 cm). Skölj tärningarna i kallt vatten.
    2. Ansa kantarellerna och skär löken tunt.
    3. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek potatisen till den är genomstekt och fått fin färg. Lägg i kantarellerna och löken och låt fräsa med potatisen i några minuter. Smula över getosten och blanda ner ruccolan. Smaka av med salt och peppar. Ringla till sist över honungen. Hetta upp lite olja i en annan stekpanna och stek köttet på hög värme tills det får fin färg. Krydda med salt och peppar Fördela kantarellfräset på fyra tallrikar och toppa med köttet.
    4. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben