Honungsmarinad

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

En söt och god marinad, jag använder den till både fläsk, nöt och kycklingkött.

Ingredienser

  • 1/2 msk honung
  • 2 msk olja
  • 1/2 tsk mald ingefära
  • 1/2 msk pressad citron
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda samman alla ingredienserna.
    2. Marinera sedan köttet, låt gärna köttet ligga i marinade ca en timme men det går lika bra att pensla på i omgångar medans du grillar/steker köttet.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    CeciliaK 15 maj 2008

    ingredienserna smälte samman perfekt men det var något som saknades, önskar en lite fylligare marinad!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben