Snabb jambalaya

Serverar: 6 portioner

Om du har bråttom.

Ingredienser

  • ½ pkt (à 140 g) bacon
  • 450 g kycklingfilébiffar i honungsmarinad
  • 100 g hackad lök
  • svartpeppar
  • chilipulver
  • 1 burk krossade tomater med vitlök (à 390g)
  • ca 4 dl vatten
  • 3 dl fullkornssnabbris
  • 1 påse ärter-majs-paprika (djupfryst à 200 g)
  • 1 påse djupfrysta räkor (à 180 g)
  • persilja
  • Instruktioner

    1. Skär baconen i strimlor och bryn den. Bryn de strimlade kycklingfilébiffarna i fettet från baconet. Tillsätt löken och låt brynas. Smaksätt med peppar och chili.
    2. Tillsätt krossade tomater och vatten. Koka upp. Häll i riset och tillred under lock i 10 minuter, tills riset är färdigt. Tillsätt ärter-majs-paprika och räkor. Upphetta och dekorera med persilja.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben