Knaprig, lagomt söt och gudomligt god serverad på yoghurt eller fil.
Perfekt att göra sin egen musli, då vet man att man får bra ingredienser.
336 kalorier per portion
14 g fett
10 g protein
39 g kolhydrater
Ingredienser
2 dl veteflingor
2 dl hirsflingor
2 dl blandade solrosfrön och pumpakärnor
1 dl krossade linfrön
1 dl sesamfrön
100 g cashewnötter
1 krm salt
1 dl honung
100 g torkad frukt eller bär tex. hallon, tranbär, russin
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda flingor, frön, kärnor, nötter och salt i en ugnspanna. Ringla över honung.
- Ugnsrosta ca 15 minuter, tills de fått fin färg. rör då och då.
stjälp upp på ett bakplåtspapper och låt svalna.
Blanda med den torkade frukten.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Undrar hur lång hållbarheten är på denna musli :)