Hugis "smördegspizza" med torkade frukter

Snabb, lättbakad recept, med torkade frukter som du kommer lyckas med.

Ingredienser

  • 1 Sara Lee smördeg
  • 1 ägg
  • 6-8 torkade äpplen eller torkade ananasringar
  • 2 dl torkade frukter
  • 1-2 dl mandelspån
  • Glasyr
  • 1-2 msk hallonsylt
  • 1 dl florsocker
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°C
    2. Rulla ut smördegen. Vispa upp ägget och pensla smördegen. Nagga smördegen med en gaffel.
    3. Strö över torkad, frukt och mandelspån.
    4. Grädda i 200°C ca 20 minuter i nedre delen av ugnen.
    5. Blanda hallonsylt och florsocker och ringla över. Skär sedan i bitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben