Hummersallad á la Tore

Serverar: 4 portioner

En härlig förrätt till t ex nyår.

Ingredienser

  • 2 humrar, kalla, kokta
  • 2 hårdkokta ägg
  • 2 blekselleristjälkar
  • 1 dl majonnäs
  • 1/2 dl finhackad dill
  • 1/2 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk finhackad kapris
  • Ppersilja
  • Gräslök
  • Citron
  • Worcestersås
  • Tabasco
  • Instruktioner

    1. Dela humrarna, ta ur köttet och skär det i bitar. Blanda hummerköttet med grovt hackat ägg och strimlad selleri.
    2. Blanda såsen, smaka av med citronsaft, worcestersås och en aning tabasco. Lägg hummerblandningen i skalen och häll såsen över. Servera med rostat bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben