Idas chokladkakor

Serverar: 75 portioner

Snabba och goda.

Ingredienser

  • 300 g smör
  • 1 dl strösocker
  • 1½ msk vaniljsocker
  • 3 msk kakao
  • 5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Vispa smör och socker poröst. Blanda och sikta ner kakao, vetemjöl och bakpulver. Arbeta ihop allt till en deg som får vila kallt en stund.
    2. Rulla ut till längder, 1-1½ cm i diameter, och skär i 2 cm bitar som doppas i pärlsocker och ställes på plåt med bakplåtspapper. Grädda i 175 grader i ca 15 minuter. Grädda en provkaka.

    Liknande recept

    4.4
    1 h 10 min
    4-5
    12
    4.9
    50 min
    12
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben