Inbakad tacopizza med svamp

Serverar: 4 portioner

Gott till kvällsmat.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 300 g färska champinjoner
  • Smör
  • 1 pkt pizzamix för 4 port
  • 1 1/2 dl Kesella
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk taco kryddblandning
  • 4 dl Arla Köket riven ost texmex
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 250°. Skala och hacka lök, skiva svamp och fräs i smör. Gör pizzadegen enligt anvisningarna på förpackningen. Kavla ut till 4 runda pizzor. Blanda Kesella, tomatpuré och tacokryddor. Bred ut på degen men lämna en ca 2 cm bred degkant. Lägg svampröran som en sträng på mitten. Strö ost ovanpå svampen. Vik ihop pizzan och nyp ihop degskarven. Grädda i mitten av ugnen 10-12 min. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben