Indisk ärtsoppa

Serverar: 4 portioner

Grönsakssoppa med ärter som bas och lite extra hetta.

Ingredienser

  • 2 kg ärtsoppa
  • 2 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 200 g frysta grönsaker, blomkål, morot och bönor
  • 1 tsk garam masala
  • 1 msk färskriven ingefära
  • 3 msk hackad persilja
  • Tillbehör
  • Crème fraiche
  • Naanbröd
  • Instruktioner

    1. Värm soppan med vattnet. Smula ner buljongtärningen och koka upp. Lägg ner grönsakerna och sjud 5 minuter. Tillsätt kryddorna. Strö över hackad persilja.
    2. Servera soppan med crème fraiche och naanbröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben