Härliga indiska smaker. Här används tomater för att "reda" grytan.
Ingredienser
600 g tärnat nöt- eller lammkött
4 msk olja
2-3 stora gula lökar, 2 hackade och 1 skivad (den skivade kan uteslutas)
3 pressade vitlöksklyftor
2 msk riven färsk ingefära
5 lagerblad
3-4 msk Sharwood’s Hot Currypasta (röd)
1,5 msk garam masala
3 msk tomatpuré
2 msk Mango Chutney (hot)
2-3 dl vatten
1-2 strimlade gröna paprikor
2-3 grovskurna tomater
Suveränt god gryta.. Trodde jag hade currypasta hemma men hade tagit miste. I ren panik blandade jag i curry Vindaloo, jalapenopeppar och lite chili.. Det blev kanon!! Får prova med currypasta nästa gång få se vad som funkar bäst.. Till grytan hade jag bönsallad, mango chutney, basmatiris och Creme Fraiche med mynta i..