Indisk blomkålscurry

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt, gott och uppskattat

Ingredienser

  • 1 gul lök grovhackad
  • 1-2 msk indisk curry
  • 2 msk olja med neutral smak
  • 1 blomkålshuvud delat i 3 cm stora bitar
  • (använd även den strimlade blasten)
  • 2 morötter, skivade
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 4 dl kokta kikärtor eller vita bönor
  • 3 dl vatten, salt
  • Serveras med Basmatiris, gärna fullkorn
  • Instruktioner

    1. Bryn löken med hälften av curryn några minuter på medelvärme, tillsätt övriga grönsaker, salt och vatten.
    2. Puttra under lock i 10 minuter.
    3. Smaka av med salt och curry och gärna en klick smör.
    4. Smaklig spis

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben