Indisk blomkålssallad

Serverar: 2 portioner

292 kalorier per portion Vegetarisk rätt

Ingredienser

  • 1 litet blomkålshuvud
  • 1 morot
  • 1 lök
  • 2 tsk rapsolja
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 liten burk kidneybönor, ca 125 g
  • 1 avokado
  • 100 g valfri sallad, tomater, paprika och svamp
  • Saften av ½ citron
  • Instruktioner

    Dela blomkålshuvudet i små buketter. Skala moroten och skär den i slantar. Skala löken och skär den i skivor. Fräs allt i oljan med kryddorna i en stekpanna tills grönsakerna är halvmjuka. Låt svalna och blanda med övriga grönsaker. Droppa citronsaft över och blanda försiktigt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben