Indisk färsröra
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
Gott
Ingredienser
3 dl basmatiris, (gärna 10-minutersris)
1 stor gul lök
500 g nötfärs
1 stor klyfta vitkål (1 ½ liter strimlad)
1 påse Garam Masala kryddmix (44 g)
3 dl vatten
1 kruka koriander
1 dl turkisk yoghurt
Instruktioner
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
Skala och hacka löken. Fräs lök och färs i oljan ca 5 min. Strimla vitkålen fin, gärna med en osthyvel. Tillsätt vitkål och kryddmix till färsen. Tillsätt vattnet, låt puttra under lock 2-3 min. Plocka korianderbladen, strö över färsen.
Servera med ris och en klick yoghurt.
Liknande recept
Indisk kycklinggratäng
4.8
40 min
4
4
Indisk kyckling
4
4
2
Kryddig indisk kyckling
3
Indisk blomkålssoppa
30 min
6
Indisk kycklinglåda
1 h
4
Keema Matar (Indisk curry)
4.8
45 min
4
2
Indisk lammgryta - Rogan josh
3.8
4
5
Indisk paella för fyra
4
Boti Kabab (indisk marinad)
4
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!