Indisk färsröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Gott

Ingredienser

  • 3 dl basmatiris, (gärna 10-minutersris)
  • 1 stor gul lök
  • 500 g nötfärs
  • 1 stor klyfta vitkål (1 ½ liter strimlad)
  • 1 påse Garam Masala kryddmix (44 g)
  • 3 dl vatten
  • 1 kruka koriander
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • Instruktioner

    1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
    2. Skala och hacka löken. Fräs lök och färs i oljan ca 5 min. Strimla vitkålen fin, gärna med en osthyvel. Tillsätt vitkål och kryddmix till färsen. Tillsätt vattnet, låt puttra under lock 2-3 min. Plocka korianderbladen, strö över färsen.
    3. Servera med ris och en klick yoghurt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben