Indisk kalkonstek

Serverar: 4 portioner

Mat ska vara enkelt och gott...detta är det...perfekt buffémat...bjud också på basmatiris, mango chutney, äpplechutney, tzatziki med mynta...

Ingredienser

  • 800 g kalkonstek, färsk
  • 200 g Tikka masala cooking sauce
  • Instruktioner

    1. Lägg steken i dubbla plastpåsar och häll över den färdiga såsblandningen. Låt marinera minst 6 timmar eller över natten.
    2. Sätt ugnen på 175 grader.
    3. Ta ut steken och lägg i smord ugnsfast form. Häll på marinaden.
    4. Stek i ugn 1,5 timme tills innertemperaturen visar 75 grader.
    5. Låt steken vila och skär sedan upp i skivor. Servera med basmatiris, mango chutney/eller äpplechutney och en tzatziki med mynta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben