Indisk korvpasta

Serverar: 4 portioner

En läcker pastarätt med smak av garam masala, som är en härlig indisk kryddblandning. Välj korvsort efter tycke och smak.

Ingredienser

  • 225 g spaghetti
  • 3 frukostkorvar
  • 1 purjolök
  • 1 litet salladskålshuvud, 300 g
  • 125 g djupfrysta ärtor
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 tsk salt
  • Till serveringen
  • Lätt crème fraiche, matlagningsgrädde eller gräddfil
  • Instruktioner

    1. Koka spaghettin enligt förpackningens anvisningar.
    2. Snitta upp, skölj och strimla purjolöken. Dela salladskålen och skölj den noga. Skär korv, lök och salladskål i skivor. Tina ärterna.
    3. Fräs korven i matfettet i en stor, fettsnål stekgryta. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med.
    4. Häll av pastavattnet och rör ihop pastan med korv- och grönsaksröran.
    5. Krydda med garam masala, gurkmeja och salt. Blanda noga. Servera med en klick lätt crème fraiche, matlagningsyoghurt eller gräddfil.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben