Indisk quorngryta

Serverar: 4 portioner

Låter gott.

Ingredienser

  • 2 msk olja
  • 1 lök, finhackad
  • 2 stjälkar blekselleri, grovstrimlade
  • 2 morötter, i bitar
  • 1 sötpotatis, i bitar
  • 140 g Tikka Masala - Patak´s
  • 1 förp krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 2 tärning grönsaksbuljong - Knorr
  • 1 påse quornbitar - Quorn
  • 4 port cous cous, kokt
  • 1 dl matyoghurt - Arla
  • Instruktioner

    1. Hetta upp en kastrull med 1 msk olja. Fräs lök, selleri, morötter och sötpotatis. Häll i Tikka Masala och låt fräsa med någon minut. Häll i krosssade tomater, 2 dl vatten och buljongtärningar.
    2. Låt småputtra under lock tills grönsakerna är mjuka, ca 15 min. Hetta upp en panna med 1 msk olja och fräs quorn. Blanda ner i grytan.
    3. Servera grytan tillsammans med cous-cous och lite yoghurt.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Lennart_58 8 augusti 2009

    Gott gottigott gott, jag bytte ut cous cousen mot quinoa, pröva, JAG tycker det blir ännu bättre, du får en 5a, i alla fall. Lennart.

    Lennart_58 8 augusti 2009

    P.S. Jag kokade quinoan i grönsaksbuljong, antagligen visste du redan det, men, bara ifall. D.S. Lennart.

    Sarabackdahl 2 mars 2013

    Fruktansvärt gott! Hade ej sötpotatis hemma och bytte ut den mot bruna bönor och la i couscousen i grytan och det blev super gotttttt!!!!!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben