Indisk sojafärs

Serverar: 4 portioner

Den här indiska färsen är perfekt när du vill göra din vardagsmat lite mer spännande och snabbt har du maten på bordet!

Ingredienser

  • 400 g sojafärs
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 400 ml kokosmjölk
  • 1 dl torkade röda linser
  • ½ msk flytande grönsaksbuljong
  • 1 msk gul curry
  • 1 dl kokosflingor
  • Servering
  • Kokt råris
  • Hackade jordnötter
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Stek sojafärsen i lite olja tills den börjar få färg. Hacka lök och vitlöksklyftor fint och blanda ner tillsammans med curryn. Låt det steka med någon minut.
    2. Häll på kokosmjölk, röda linser och grönsaksbuljong. Låt sjuda på svag värme under lock i 15 minuter eller tills linserna är mjuka. Rör ner kokosflingorna.
    3. Servera den indiska färsen tillsammans med kokt råris, hackade jordnötter och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben