Indisk yoghurtglass
Serverar:
2 portioner
Lite annorlunda!
Ingredienser
4 dl vaniljyoghurt
2 msk florsocker
½ tsk kardemumma
2 msk osaltade pistagemandlar
Instruktioner
Låt yoghurten rinna av genom ett kaffefilter i ca två timmar i kylskåpet.
Hacka pistagemandlarna grovt. Rör ner florsocker, kardemumma och pistagemandlar i yoghurten.
Häll upp i glas.
Låt stå kallt i kylskåpet innan servering!
Liknande recept
Indisk kycklinggratäng
4.8
40 min
4
4
Indisk kyckling
4
4
2
Kryddig indisk kyckling
3
Indisk blomkålssoppa
30 min
6
Indisk kycklinglåda
1 h
4
Keema Matar (Indisk curry)
4.8
45 min
4
2
Indisk lammgryta - Rogan josh
3.8
4
5
Indisk paella för fyra
4
Boti Kabab (indisk marinad)
4
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!