Ingefärskryddad coleslaw
Serverar:
4 portioner
Passar perfekt till stekt eller grillad mat.
Ingredienser
250 g vitkål
2 dl gräddfil
1 msk riven färsk ingefära
1 tsk senap
1 msk flytande honung
Salt
Instruktioner
Strimla vitkålen fint. Blanda gräddfil, ingefära, senap och honung i en bunke. Vänd ner vitkålen. Smaka av med salt.
Gott till stekt eller grillad hamburgare, kyckling, fisk eller en köttbit.
Liknande recept
Kaxholmens coleslaw
4.4
4
9
Coleslaw
15 min
4-5
Coleslaw
4
10 min
3-5
Coleslaw med rödkål och morötter
Crabstick coleslaw à-la Anderstam
1 h 30 min
Coleslaw med rödlök
Coleslaw sallad
4.1
6
2
Coleslaw med rödkål
5
1
Coleslaw med saffran
5
4
1
Kommentarer (1)
hanna_bohren
7 juni 2013
Godaste jag ätit sa min kompis!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Godaste jag ätit sa min kompis!