Ingefärskryddadkotlett med mangosalsa

Serverar: 2 portioner

Ingefärskryddadkotlett med mangosalsa

Ingredienser

  • 2 fjärilskotletter
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk matfett
  • 1 tsk färsk ingefära
  • Salsa
  • ½ mango
  • ½ orange paprika
  • 2 salladslökar
  • 2 msk sweet chilisås
  • ½ tsk färsk ingefära
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Torka av köttet med hushållspapper, salta och peppra.
    2. Stek köttet i en medelvarm stekpanna med matfett, ca 3 minuter per sida. Krydda med riven ingefära.
    3. Blanda tärnad mango och paprika, skivad salladslök, sweet chilisås och riven ingefära i en skål. Smaka av med salt och peppar. Servera de nystekta kotletterna med salsan, ugnsbakade potatishalvor och kokt broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben