Ingefärsmarinerade grytbitar med Grönsaker

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Mycket gott, älskade det som barn.

Ingredienser

  • 200 g Grytbitar
  • 3 msk olja
  • 3 msk kinesisk soja
  • 1 msk ingefära (torkad)
  • 2 små burkar svamp
  • Morötter
  • Stjälkselleri
  • Zuccini
  • purjulök
  • paprika valfri färg
  • ärtor
  • Instruktioner

    Blanda olja, soja och ingefära. Blanda svamp och grytbitar och häll på marinaden, låt stå ett par timmar. Bryn svamp och kött i en panna för sig. Skiva grönsakerna och stek dem i olivolja tills de blir lagom krispiga. Häll tillsist på ärtorna. Lägg upp snyggt brevid varandra på serveringsfat, och servera ris till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben