Ingerfärskryddad coleslaw

Serverar: 4 portioner

Ingefäran ger ett extra bett åt vitkålen. Passar perfekt till stekt eller grillad mat.

Ingredienser

  • 250 g vitkål
  • 2 dl gräddfil
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1 tsk senap
  • 1 msk flytande honung
  • Salt
  • Instruktioner

    Strimla vitkålen fint. Blanda gräddfil, ingefära, senap och honung i en bunke. Vänd ner vitkålen. Smaka av med salt. Gott till stekt eller grillad hamburgare, kyckling, fisk eller en köttbit.

    Liknande recept

    15 min
    4-5
    4
    10 min
    3-5

    Kommentarer (1)

    farmoringer 22 januari 2012

    Tack för ett jättegott vitkålsrecept./ Inger

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben