Italiensk korvgryta med keso

Serverar: 4 portioner

Enkel, men mycket god korvgryta!

Ingredienser

  • 400 g falukorv
  • 1 grön paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 medelstor squash
  • 1 burk krossade tomater, ca 400 g
  • 1 vitlöksklyfta
  • oregano kryddas efter smak
  • basilika kryddas efter smak
  • salt efter smak
  • peppar kryddas efter smak
  • 1 burk (250g) keso
  • Instruktioner

    Ta av skinnet från korven och skär i bitar. Strimla paprikan och skiva squashen i halvmånar. Varva grönsakerna i en stor stekpanna eller gryta. Häll på tomatkrosset, pressad vitlök och kryddor. Fördela korvbitarna över. Låt grytan småputtra 10-15 min, tillsätt vatten och mer kryddor vid behov. Häll ner keson mot slutet, bara så den blir varm och blandas i grytan. Servera med pasta eller bulgur.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben