Italiensk korvgryta med matvete
Serverar:
3-4 portioner
Man kan använda bulgur istället för matvete.
Ingredienser
2 dl matvete
3 dl vatten
1 msk tomatpuré
1/2-1 tsk salt
1 krm chilipeppar
1-2 purjolökar
1 burk krossade tomater
8 varma korvar
Instruktioner
Koka matvetet i vattnet smaksatt med tomatpuré, salt och chilipeppar i en vid gryta under lock ca 7 minuter. Skölj och strimla purjolöken grovt.
Blanda i lök och tomatkross i grytan.
Låt alltsammans koka ytterligare ca 7 minuter.
Lägg korven ovanpå och låt den bli varm.
Liknande recept
Italiensk korvgryta med keso
5
4
Italiensk köttfärslimpa
4.5
1 h 15 min
5-8
3
Korvgryta
3.5
4-6
3
Enkel korvgryta
4.4
35 min
2
8
God korvgryta
3.5
5-6
Aubergine på italienskt vis
4.2
4
7
Italiensk bjudgryta
4
4
1
Italiensk Köttfärslimpa
3.5
4-5
3
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!