Italiensk kyckling med varm bönsallad
Snabbt tillagad och jättegod!
Ingredienser
4 kycklingfiléer
20 svarta oliver
1 msk olivolja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 burkar bönor
2 vitlöksklyftor
6 tomater
2 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
1 tsk strösocker
1 tsk salt
1 kruka basilika
Instruktioner
- Skär ett längsgående snitt i kycklingfiléerna. Hacka oliverna och fyll filéerna. Stek på medelvärme ca 8 minuter per sida.
- Spola av bönorna och låt dem rinna av. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Tärna tomaterna.
- Fräs vitlöken i olivoljan. Blanda ner bönor och tomathack i kastrullen och tillsätt vinäger, socker och salt. Låt puttra några minuter. Strimla basilikabladen och blanda ner i kastrullen.
- Servera med kycklingen och ett gott bröd.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...