Varm tortilla med kyckling

Som små munsbitar på buffébordet, som drinktilltugg eller en enkel förrätt. Blir cirka 16 snibbar.

Ingredienser

  • 1/2 grillad kyckling
  • 4 vetetortillas, större modellen
  • 2 tomater
  • 1 msk hackad basilika
  • Ca 100 g riven ost
  • Instruktioner

    1. Befria kycklingen från skinn och ben. Dela köttet i mindre bitar och fördela dem över 2 vetetortillas.
    2. Skiva tomaterna tunt och fördela skivorna ovanpå. Strö hackad basilika och riven ost över det hela. Täck med de resterande tortillasbröden och tryck till.
    3. Stek dem försiktigt i torr stekpanna, ca 3-5 minuter på varje sida. Skär tortillasen i snibbar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vardagsmat i lovtider
    Behöver du lite februariinspiration till sportlovshungriga barn? Vå...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben