Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
God och enkel gryta med spenat och kyckling.
Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Koka pastan. Låt det koka ihop några minuter. Servera såsen med pastan.
jodo mums
Min absoluta favoritkycklingrätt! Var längesen nu, men hoppas på att få äta den på lördag =)
Ja, hemma hos mig är den nästan lika vanlig som spagietti med köttfärssås är i många andra hem! En riktig vardagshjälte.
Har lagat den själv 3 ggr och även delat med mig receptet till flera kompisar som har älskat det! Har en kompis på besök ikväll så tänkte han skulle få smaka på detta också. :)