Italiensk panna

Serverar: 3-4 portioner

Gott

Ingredienser

  • 400 gram lövbiff
  • 50 gram marinerade soltorkade tomater
  • 1 vitlöksklyfta 1,5 msk vetemjöl 3 dl vatten
  • 1 köttbuljong
  • 1 dl grädde
  • 1-2 msk soya
  • 1 dl färsk basilika
  • Instruktioner

    Strimla köttet och tomaterna. Skala och hacka vitlöken. Bryn köttet i smör i en stekpanna lägg i vitlöken på slutet Vispa ut mjölet i vatten i en panna. Koka upp, tillsätt buljong, grädde och soya. Lägg i köttet vitlöken och tomaterna. Låt koka i fem min. Strö över basilikan. Servera med kokt pasta t ex bandspagetti.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben