Japansk sallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Denna sallad passar utmärkt till japanska rätter typ yakiniku, sashimi, teriyaki och sushi.

Ingredienser

  • 1 gurka
  • 2 äpplen
  • 1 stor rättika
  • Olivolja
  • Citronsaft
  • Salt
  • Peppar
  • färsk koriander efter smak
  • Instruktioner

    1. Skala rättikan. Hyvla gurkan, äpplena och rättikan med potatisskalare eller osthyvel. Blanda allt i en skål, vänd ner koriandern.
    2. Smaksätt med salt, peppar, olivolja och citronsaft.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lax, lax, lax
    Vi är bortskämda med lax här i Sverige och är nästan trötta på den und...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben