Jennys kokoskyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Igår svängde jag ihop den här rätten med dom få ingredienser köket hade att erbjuda. Supergott och superenkelt! Båda ungarna älskade den!

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 1 burk kokosmjölk (400 g)
  • 1 gul lök
  • 1 tärnat äpple
  • ½-1 dl mango chutney
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Strimla kycklingen och fräs i lite olja. Hacka löken och tärna äpplet. Häll kokosmjölken i en kastrull. Blanda ner mango chutney, lök,, äpple och den frästa kycklingen. Låt småkoka tills löken är mjuk. Salta och peppra.
    2. Servera med jasminris.
    3. Man kan säkert slänga i vad som helst i grytan. Låt fantasin flöda!

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    4
    5
    4.3
    30 min
    4-5
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben