Joppes räksallad

Serverar: 4 portioner

Smaklig måltid!

Ingredienser

  • 800 g oskalade räkor
  • 100 g färska champinjoner
  • 4 tomater
  • 4 hårdkokta ägg
  • 200 g sparris
  • 1 huvud isbergssallad
  • Dill
  • Gräslök
  • 5 msk matoljaolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 -1 msk dijonsenap
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    Skala räkorna och hårdkoka äggen. Gör en bädd av salladsblad på tallrik eller i portionsskålar. Arrangera ingredienserna i grupper, varje ingrediens för sig. Garnera med dill. Blanda samman matolja, rödvinsvinäger, vitlöksklyfta, dijonsenap, salt och vitpeppar till en vinagrett och häll över salladen.

    Liknande recept

    4.3
    10 min
    4
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben