Jordnötskaka

Serverar: 10-12 portioner

Mjuk kaka med salta jordnötter.

Ingredienser

  • 175 g smör
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 1 1/2 dl malda salta jordnötter
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • 1 1/2 dl kaffegrädde
  • Instruktioner

    Rör smör och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget. Blanda ner allt det andra i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda 50 min i 175 grader.

    Liknande recept

    4
    40 min
    30-50
    1

    Kommentarer (1)

    LisaDahlberg 24 september 2009

    Ett till recept jag känner igen.. Klart att den ska ha en 5:a.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben