Sätt ugnen på 175 grader. Rör samman jordnötssmör, socker, ägg, vaniljsocker och bakpulver till en slät smet. Klicka ut smeten teskedsvis på papprade plåtar.
Grädda kakorna i 10 minuter. Låt dem svalna på plåten. Smält choklad och smör. Doppa kakorna till hälften i chokladen. Låt dem stelna på bakplåts- eller smörpapper.
Mina kakor blev toppiga, inte alls platta som på bilden men goda.
dolores9 oktober 2012
Vet ej vad det kan ha berott på men dom här har jag gjort många gånger,fantastiskt goda,fantastiskt lättbakade och dessutom GLUTENFRIA ! Använd gärna den sorten med bitar i (jordnötssmöret alltså).
Mina kakor blev toppiga, inte alls platta som på bilden men goda.
Vet ej vad det kan ha berott på men dom här har jag gjort många gånger,fantastiskt goda,fantastiskt lättbakade och dessutom GLUTENFRIA ! Använd gärna den sorten med bitar i (jordnötssmöret alltså).