Jordnötskakor

Serverar: 40 portioner

Knapriga och goda, använd riktigt smör.

Ingredienser

  • 200 gr smör
  • 2 dl socker
  • 1 st ägg
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl salta jordnötter
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Rör smör och socker mjukt och poröst, tillsätt ägget. 2. Blanda samman vetemjöl, bakpulver, havregryn och jordnötter. Blanda allt. 3. Klicka ut smeten på bakplåtspapper och grädda i 10 minuter. 4. Låt kakorna svalna på plåten.

    Liknande recept

    4
    40 min
    30-50
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben