Julkryddad vildsvinsskinka

Serverar: 10-20 portioner

Tid: 20 minuter

Använde griljeringen på min ugnsbakade julskinka och det blev jättegott.

Ingredienser

  • 1 vildsvinsjulskinka färdigkokt
  • 2 msk söt stark senap
  • 1 msk grov senap
  • 1 msk svensk honung
  • 1 krm malen nejlika
  • 1 krm malen pommerans
  • 1 krm malen kanel
  • 1 äggula
  • Ströbröd
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser utom ströbrödet. Det ska smaka mycket av kryddorna så ta gärna lite extra om kryddorna stått ett tag. Bred på skinkan och strö över lite ströbröd. Griljera i 250 grader ca 10-15 minuter tills det blivit fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben