Julkryddad snaps

Med historiska anor anno 1778

Ingredienser

  • 70 cl neutralt brännvin
  • 15 g kanelstång, ca en påse
  • 1 liten bit ingefära, ca 1 cm
  • 3 krm korianderfrön
  • 1/2 tsk nejlikor
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser i lämplig flaska. Låt stå i två dygn. Sila bort kryddorna.

    Liknande recept

    4.5
    10 min
    1
    16

    Kommentarer (2)

    LaJefa 20 november 2008

    Snart e det jul här i vårt hus...tralla lalla la. Ska testa denna till jul, här nere finns det så lite kryddat brännvin så det ska bli roligt att kunna bjuda på något hemgjort. Tack för receptet.

    Tiadina 19 januari 2009

    Den här blev verkligen Jättegod! Gjorde succe´hos hela tjocka släkten på Jul. Roligt att ha gjort den själv och sen hälla upp i en vacker gammal flaska. Också en kul Julgåva

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben