Kajsa Varg med korv

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 25 minuter

Så här går det när man börjar laga mat och har "fel" ingredienser hemma.

Ingredienser

  • 400 g falukorv
  • 1 gul lök
  • 3-4 vitlöksklyftor
  • 2-3 dl mjölk
  • 3-5 msk ketchup eller chilisås
  • ½ purjolök
  • Citronpeppar
  • Timjan
  • Instruktioner

    1. Tärna falukorven, hacka löken, pressa vitlöken. Fräs allt i en stekpanna så att korven får färg. Häll på mjölken och såsa till med ketchupen (eller chilisåsen) och låt puttra ett par minuter. Strimla purjolöken och häv ner i pannan. Smaka av med citronpeppar och timjan.
    2. Servera med fördel basmatiris till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben