Kål- och kasslergratäng
Serverar:
5 portioner
Med en stor tanke på viktväktarmat 4 P
Ingredienser
500 g kassler
½ vitkålshuvud
1 gul lök
1 msk sirap
2 dl keso naturell
2 msk lätt crème fraîche
2 tsk chili tapenade
70 g riven ost mager
Instruktioner
Skär kassler, lök och vitkål i bitar. Fräs lök och vitkål och tillsätt sirapen. Fräs kasslern lät.
Blanda ihop keso, crème fraîche och tapenade.
Blanda ihop de frästa grönskerna, kasslern ooch kesoröran i en ugnsfast form.
Strö över riven ost. Gratinera i ugn ¨på cirka 200 grader i 25 minuter. Servera med ris.
Liknande recept
Kasslergratäng
4.4
1 h
4
28
Kål- och morotskaka
4
1 h
4-6
3
Seidis Kasslergratäng
30 min
4
Kasslergratäng med blomkål och broccoli
4.5
30 min
4
10
Kasslergratäng med chilisås
4.4
4
3
Kalasenkel kasslergratäng
4
4
1
Kasslergratäng med ananas
5
50 min
4
3
Festlig kasslergratäng
4.8
4
11
Monikas ris och kasslergratäng á la viktväktarna.
4.2
50 min
4
27
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!