Kål- och kasslergratäng

Serverar: 5 portioner

Med en stor tanke på viktväktarmat 4 P

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • ½ vitkålshuvud
  • 1 gul lök
  • 1 msk sirap
  • 2 dl keso naturell
  • 2 msk lätt crème fraîche
  • 2 tsk chili tapenade
  • 70 g riven ost mager
  • Instruktioner

    1. Skär kassler, lök och vitkål i bitar. Fräs lök och vitkål och tillsätt sirapen. Fräs kasslern lät.
    2. Blanda ihop keso, crème fraîche och tapenade.
    3. Blanda ihop de frästa grönskerna, kasslern ooch kesoröran i en ugnsfast form.
    4. Strö över riven ost. Gratinera i ugn ¨på cirka 200 grader i 25 minuter. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben