Kalaspuffar - Småkakor

Serverar: 8 portioner

Tid: 15 minuter

Ett kul recept men även jättegott. Min mormor brukade baka dem, eftersom det alltid blev kalaspuffar över i paketet efter vi varit på semester.

Ingredienser

  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 100 g socker
  • 1 ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 120 g mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 50 g kalaspuffar
  • Instruktioner

    1. Rör smör och socker vitt och pösigt. Rör i ägget. Blanda i mjöl, vaniljsocker och bakpulver. Vänd ner kalaspuffar.
    2. Sätt degen med två teskedar på bakplåtspappersklädd bakplåt. Lämna 5 cm emellan.
    3. Grädda 5 minuter i 200 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben