Ingredienser
3 kg kalkonbröst
2 l vatten
1 dl salt, grovt
Koklag
1 lök, gul
1,5 l vatten
3 hönsbuljongtärningar
4 vitlöksklyftor
1 citron, finrivet skal av
1 dl saft av citron
2 krm svartpeppar, nymald
Sås
125 g ansjovisfilé, på burk
4 msk dijonsenap
12 äggulor
6 vitlöksklyftor
1 dl citronsaft, av citron
2 dl olivolja
2 dl rapsolja
400 g parmesanost, finriven
2,5 dl matlagningsgrädde
Sallad
1 kg bulgurvete
3 hönsbuljongtärningar, små grönsvarta
1 kg linser (lentils de puy)
10 tomater
1 dl olivolja
1 tsk salt
800 g sparris, grön
600 g sockerärter
4 krukor romansallad
300 g rucolasallad
Tillbehör
Ugnsrostat bröd penslat med olivolja