Kalkonrullader med rosépepparsås

Serverar: 4 portioner

Till de här rulladerna används möra och magra kalkonschnitzlar i tunna skivor. Du fyller dem med färskost och persilja och häller över en aromrik sås smaksatt med rosépeppar, senap och dragon.

Ingredienser

  • 600 g kalkonschnitzlar i tunna skivor
  • 100 g färskost , t . ex . chateau
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 dl hackad persilja
  • 2 msk smör eller margarin
  • 3 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Dela kalkonschnitzlarna om de är stora och lägg dem på en skärbräda. Bred över osten, salta och peppra och strö över persilja.
    2. Rulla ihop schnitzlarna och fäst med tandpetare. Bryn rulladerna i matfett i en stekpanna och lägg sedan över dem i en låg vid kastrull eller traktörpanna.
    3. Vispa ur stekpannan med vatten, smula ner buljongtärningen och tillsätt grädde, senap, rosépeppar och dragon.
    4. Häll såsen över rulladerna och låt dem eftersteka under lock, 10-15 minuter. Smaka av såsen och strö över stött rosépeppar och hackad persilja. Servera genast med råstekt potatis, broccoli eller brysselkål.

    Liknande recept

    4.8
    20 min
    6
    2

    Kommentarer (1)

    Strikeami 6 januari 2013

    Mycket gott, men saknsr ingredienser för såsen. Hittate på själv. Blev bra.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben