Kall marinerad kyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 3 timmar 30 minuter

Enkel att förbereda god med en potatis sallad en varm sommar dag. Smaklig spis.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Marinad
  • ½ dl olivolja
  • ½ dl balsamvinäger
  • ½ dl flytande honung
  • 1 tsk salt
  • 1 pressad vitlöks klyfta
  • Några timjan kvistar eller torkad timjan
  • Instruktioner

    Stek kycklingfiléerna krydda med salt och peppar. Blanda marinaden låt kycklingfiléerna ligga i minst 3 timmar, kan med fördel ligga över natten. Skär upp i fina skivor. Serveras kall med en god potatissallad och en grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben